beats by dre cheap

Van Bommel završava karijeru u Bayernu?

Nizozemski vezni nogometaš Bayern Münchena Mark van Bommel (32) otkrio je da će tijekom Božićne stanke u njemačkom prvenstvu započeti pregovore s upravom kluba oko produljenja ugovora...

Aktualni Van Bommelov ugovor istječe u lipnju sljedeće godine, a iako u Bayernu njeguju politiku da igračima starijim od 30 godine ne nude produljenje dulje od onog jednogodišnjeg, neki njemački mediji naglašavaju da bi se kod Nizozemca mogla napraviti iznimka.

- Čuo sam da će pregovori započeti tijekom trening kampa u Dubaiju u siječnju. Zanima me što će se dogoditi. U Münchenu se osjećam kao kod kuće. Imao sam priliku napustiti klub prošle sezone za puno više novca nego što zarađujem ovdje, ali je teško okrenuti leđa Bayernu. Svjestan sam onoga što ovdje imam. Unatoč mogućoj većoj zaradi negdje drugdje važno je čije boje branite kada odlazite u mirovinu – rekao je Nizozemac koji je u Bayern stigao 2006. iz Barcelone.

Osim za Barcelonu i Bayern Van Bommel je u karijeri igrao za Fortunu Sittard i PSV, a za nizozemsku reprezentaciju je nastupio u 51 utakmici i zabio devet golova.

Bayern Munchen
http://trapo.blogger.ba
22/12/2009 10:04